BURSA / NİLÜFER - Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy Ortaokulu

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav’ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

LGS başvuruları ise 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru Ve Uygulama Kılavuzu İçin LÜTFEN TIKLAYIN…

Mrt

Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul müdürümüz Ahmet Yaşar GÜNDÜZ 'ün yazmış olduğu şiir kitabı imza etkinliğinde buluştuk.Öğrencilerimizle birlikte kitap fuarına katıldık.

Mrt

05.03.2024 Salı günü Uludağ gezisi düzenledik.Etkinlikte görev alan Bilgen GÜLERYÜZ,Aydan YALDIZ ve A.Ebru ERSOY öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Zeka oyunları turnuvamız başlıyor.

Ara

01.12.2023 tarihinde 8.sınıf öğrencilerimize liselerin tanıtım gezisini düzenledik.Öğrencilerimiz liseler ile ilgili bilgiler edinerek kendilerine tecrübe kazanmışlardır. Etkinlikte emeği geçen Adeviye Ebru ERSOY,Betül TEKİN,Sena BAYRAKÇI SEVİNÇ,Figen ÖZDEMİR öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

24.11.2023 tarihinde 6.sınıf öğrencilerimiz , AFAD eğitim merkezinde yapılan eğitime katılmıştır. Etkinlikte görevli öğretmenlerimiz Sedef YANCAR ENGÜRLÜ ve Mehmet ACABAN 'a emeklerinden dolayı çok teşşekür ederiz.

13.10.2023 tarihnde okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik.